Webshop » Alle producten » Stokpaard Grijs ByASTRUP

Stokpaard Grijs ByASTRUP

000.005.433 Stokpaard Grijs ByASTRUP

000.005.433 Stokpaard Grijs ByASTRUP

€ 41,95

Uitverkocht

Stokpaard Grijs ByASTRUP

We hebben het ontwerp van onze populaire hobbypaarden geüpdatet en het nog makkelijker gemaakt om je stokpaardje mee op avontuur te nemen. De nieuwe slimme, prachtige rugzak van corduroy maakt het nog gemakkelijker om je stokpaard mee te nemen als je op bezoek gaat bij vrienden.
De houten stok van het stokpaardje is nu 40 cm lang, dus de totale hoogte van het paard is 68 cm. De kortere stok kan een voordeel zijn bij het springen over obstakels.
Wat vind je het leukst? Ridders spelen of cowboys en indianen? Of speel je liever manege en spring je liever over hindernissen, galopperen of oefen je dressuur?
Houd je van knuffelen, knuffelen, verzorgen en voeren, of oefenen met het maken van mooie dressuurvlechten en het aan- en uittrekken van het hoofdstel? De mogelijkheden zijn eindeloos en de lucht is de limiet als het gaat om hobbypaardactiviteiten. Dat maakt het zo perfect om zowel buiten als binnen te spelen.
De byASTRUP® stokpaardjes zijn heerlijk zacht en komen in 6 verschillende kleuren en designs. Ze zijn allemaal heel tam en heel schattig, dus je zult geen probleem hebben om een ​​persoonlijke favoriet te vinden. Alle paarden worden geleverd met een hoofdstel en het is ook mogelijk om andere ontwerpen aan te schaffen.
Als je op zoek bent naar inspiratie voor sprongen, paardenverzorging en mooie paardenshowprijzen, dan heeft byASTRUP® verschillende producten in haar hobbypaardenuniversum.
kanalen in zijn hobbypaarduniversum.
Ons houten speelgoed is speciaal gemaakt met het oog op leren en amusement.
Al ons speelgoed voldoet aan de huidige Europese veiligheidsvoorschriften voor speelgoed en is CE-gemarkeerd.

Merk: ByASTRUP®
Aanbevolen leeftijd vanaf: 3+
Afmetingen: 68 cm (waarvan de houten stok 40 cm is)
materialen:
Lichaamsoppervlak en vulling: polyester
Hout: Populier
Hoofdstel: PU